Thursday, October 27, 2011

kenape lahr bodoh die mcm MANGKOK BERTINGKAT-TINGKAT ?
HAHA ! ape lahr aku ni..
hyepp u all ! lame sudaa tak updates ekk . rindu deyh kt blogger blgger.
hmm , PMR pn dah abez..  MERDEKA LOL! 
HAHA! da lame taa apdates ape nakk ckp pon sudaa lupa..
bab bnyak sngat kt kipale otak ni..
pk tuu,,pk nie.. KUSUT ! waa da mcm mngalahkan PM kite!


hmm guys.. I'M BELIEBER !! haha . saie NONI SYAFIZA SHAFI minat sngat kt JUSTIN BIEBER !  dan PERHATIAN !! kepada sesiapa diantara anda yang tidak meminati JB,, tak usahlah bazer anda punya tenaga,, hayak liur dan sebagai nyer untuk mengate or mengutok JB yerr.. sume owang ade kesukaan masing masing  dan hormatila minat orang lain. 
HARAP MAKLUM
haha.. kaunseling aquu suda keluar.. hmmhmm.. yela.. nasihat menasihati kn penting . kan kawan ?
emm nk bla lu lah.. mase sngt mencemburui aquu lah !! haha... chaww..
belieber

Sunday, April 17, 2011

..NOTHING TO SAY...

..............................

???
...........................
??????
........................
??!!!!!!
........................
NOTHING TO SAY.

Thursday, April 7, 2011

KERTAS 1(20 minit)

Sila jawab soalan di bawah berdasarkan pengalaman yang anda ada .

1.Apakah perasaan anda pada hari ini ?
                                                                                                                                                                                                                        

2.Sudahkah anda meluahkan perasaan anda kepada seseorang ?
                                                                                                                                                                                                                        

3.Adakah anda telah menggembirakan seseorang ? atau menyakitkan hati seseorang ? atau anda sendiri yang digembirakan atau disakiti ?
                                                                                                                                                                                                                        

4.Apakah yang akan anda lakukan jika anda telah menyakiti hati seseorang ?
                                                                                                                                                                                                                       

5.Bagaimanakah cara anda untuk meminta maaf kerana anda telah melakukan kesalahan yang besar kepada seseorang ?
                                                                                                                                                                                                                       
 
6.Apa yang membuatkan anda selalu gembira selalu?
                                                                                                                                                                                                                       

7.Kepada siapakah anda akan meluahkan perasaan?
                                                                                                                                                                                                                       

8.Apakah sebab anda selalu menyakiti hati seseorang?
                                                                                                                                                                                                                      

9.Adakah anda akan berasa bersalah, takut jika anda tahu anda telah menyakiti hati seseorang itu?Berikan alasan anda.
                                                                                                                                                                                                                     




hermm,,,maafkan saya!!
saya tidak dapat menjawab soalan di atas .
kerana saya telah menyakiti hati seseorang yang banyak menceriakan hari saya..
saya rasa bersalah dan tak tahu macam mana nak mintak maaf .
Saya bingung .
Saya takut sangat . mesti hati die luka disaat ini .
bagaimana???? Saya MINTA MAAF!!
saya tahu saya salah .saya tahu awak marah kat saya .
saya tak sengaja . saya tak tahu pun . saya takut dan rase sangat bersalah sangat
sebab buat awak sakit hati dan marah . Saya minta maaf !!! maafkan saya ..
saya tak sengaja . Saya tak tahu pun . saya tak nak jadi begini . saya sangat risau .
Saya rasa bersalah . kenapa saya buat cam itu ?
Saya takut awak marah-marah kat saya . Setiap detik yang berlalu , saya sentiase memikirkan hal ini .
SAYA MINTA MAAF......
MAAFKAN SAYA.......
,,,sayang atok,,,,
















Wednesday, April 6, 2011

wehh korang . kau , kau lah ! ,, ye kau lah . pandang orang len pulak ...
aku cakap nan kau nie .. nak cakap something important , secret!
aku nak luahkan something ni . dengarlah . jangan tutup mata n telinga taw .?

aku RINDU , RINDU , RINDU , RINDU , RINDUUUU SANGAT2 nihh !!
rindu kat mukabuku , blogger , kat twit2 , tagged n sume yg ade kt jalur lebar nih .
ish , semenjak , duemenjak,tigamenjak ni ,, n bermenjak2 .. dan sejak aku dok asrama ,, dah lame aku tak menerokai laman2 sesawang yg dulu menjadi hobi aku bab skunk aku dok asrama , dah TAK bole bukak sume tuw !
sobsob......(kesedihan) . *amek lah feel cket . hehe . its okey ..
y penting aku dapat story cket2 kt cnie ..
herm,, nak tanyer bole ?

1,korang ape khabar ?
2.sihat tak ?
3.skunk ape citer ?
4.ade tak yang rindu aku ?

hehe , i must go now bab mase sangat mencemburui aku tok story lbih2 kt cnie ... hehe ...
bye3 sume.........

*rindu atok gak..

Wednesday, December 8, 2010

kembar si COMEL

 hello helo helo ! sorry lame takk update . hehe , ni nak tunjukkan something ,
hehe ,, nak tengok ? tutup mate dulu *nak wat surprise lah  . hehe .
1 ,2 ,3 .. chhaakkk !!

ni lah surprise nyer .. haha , sengal bukan aku ni ?
hehe , *tak terkejot lah .
due little boy ni comel bukan . kate pon budak kecik , mmg lah comel .
dieorng nih anak kepada my lovely asu n pakcik zul ..
gambar nih diambil mse umo dieorang 6 bulan ,
eh , lupe lak nak kenal kan ,
yang ini name nye Faris


      
yang ni lakk Faiz
untuk maklumat lanjut sila layari facebook mereka ,, hahaha ..
tp ,, si Faiz ni ttbe demam . aduh , kesian . *asu !jgn lupe bg die ubat ??
hehhe ,, pape pon ,, takk sabar nak jumpe due orang adek chomel nih !!
beruntong lorh law dpt adek or ank kembar . tahniah asu ! hehe ,,
jage lah mreke bagai menatang minyak yg penoh . hahahha .. *ayat nak skema seyhh ..
ok lah . smbong len kali jer lah . daa .

Monday, November 29, 2010

senget + benget = serong

wah , kalau ade kembar mesti bestkan?
huhu ,, ni lar kembar aku .haha , perasan saja. bak kate owng , kembar lain mak lain bapak .
huhu . meh aku perkenalkan ;
 
.. haha ,, kenape aku cakap die kembar aku??
name budak kecik nihh ISMA FIRZANA .hehe 14  years old (same with me) n born on 4 Sept n it same with me.. ahakkzz ..chumell x die?? actually she is my cousin .
perkataan yg sllu kiteowng sebut 'senget+benget' . cube tengok die, ade ciri2 senget tak???
hehe ,, jgn marah sygss .. next year kiteowng akn menghadapi exam besar(PMR) . huh , gerun nyer ..
i hope kiteowng wat yg terbaik punya . huhu .

Tuesday, November 23, 2010

3 hari di Cameron Highland sangat menyeronokkan lahh !! Rugi korang tak g .. haha ,, tp mesti korang dah penah g an ?? best gillaarrkk . macam biase lah kat situ ade ladang teh, ladang strawberi n banyak lagi . malam first kiteorng stay kt asrama skola apetah.. haha , aku tak ingat lah . mase nak tid0o , aku , Maslinda n hawa gune 5 jenis selimut !! seejjuukkk ggiilllaaarrrkkk !! haha , yang lbih memalangkan lagi , mse pagi aku nak mandi , water heater kt situ ROSAK !!!! hah !! membeku aku pagi tuu ..


pengembaraan baru bemula!! hehe

Malam kedue lakk kiteorang tido0 kat epartment .. waahhh ,, selese banget deyh ! water heater berfungsi dgn baik sekali ,, ade katil , selimut pon die sediekan .hah ,, malam tuu kiteorng enjoy giller babe arhh .
haha . kiteorng tngok tv .. cter first Idola Kecil 3 . aku memang minat dengan cerite tu .. kiteorng pon join sekali budak2 kecik tuu nyanyi ..memekak saja,, haha ,, aleh2 malam tuu ttbe hujan.. itu tandanya ......
paham2 sendiri aja . next story kiteorng tengok cter yang seram bab tadi dah suke2 , tengok yang seram2 lakk . hemm ,, cerite tuu bertajok 'HISTERIA' . Bunyi tajok cerite tuu pon dah seram bukan ?? malam tuu semue tidoo kat lua bab takuuutt . hahha ,, tengah syok2 tengok ,, sorang demi sorang cakap nak tidoo . hah ,, takot larhh tu . huhu , tengok2 aku sorang jer yang belom tid0oo . ehh ,, gillerr , henta la aku pengecut . sambil2 tengok , tangan tutop muke . hehe ,, akhir nya , aku berjaya mengatamkan sebuah cerita hantu ,, haha . mase nak tid0o ,, aku takutt gilleerr ,, takot hantu tu datang kat aku .. hehe ,, mase tuu lahh aku teringat pesan nenek aku !! nenek aku pesan 'sebelum tido0o bace doa n surah2 tertentu' lepas bace doa ,aku teros tid0o .. tak pikir bende lain dah.. mane tak nyer .. mase tuu dah pukul 12.00 malam !!


antare penghuni bilik aku..sempat lagi posing .



me n kenkawan yang gilerr2.




ehh ,,terlebih sudaa cerite aku . hah ,, terlanjur kat sane , aku belikan gak ole-ole tok family n kengkawan aku . memang penat larr jugakk trip g sane . tapi , tempat yang paling suke aku g ialah kat MARDI .. tempat apetah .. hehe kat situ ade macam taman bunge ,, strawberi n macam2 lagi ! tapi , law nak date kat sane dengan pasangan masing2 memang sesuai deyh sebab tempat tuu romantikk lorh ..
hehehe ,, lagi kat ladang teh . nak g ladang teh memang jao bab kene naik bas khas nak g atas uh. sampai atas , terpegun ku melihat nya.. cantekk .. sambil2 tuu amek pic gak kat sane , nak naik kat sane menggayat kan !!! tak sanggup aku melihat kiri atau kanan . tapi ,, nak dikatekan semue tempat est larrhh . law aku nak citer panjang lebau . eehh ,, lupe lak nak ngomong . aku g Cameron ni ikut trip skola . hehe .


ladang teh ,(sempat lagi aku petik daun nyer bawak balik..hehe)









maseh banyak2 kepada Cikgu Muhaidin n beberape lg ckgu yang bwk kiteowng g sane .
akak2 yang gilak2 n sporting !! hehe ,, bezz .. kak najihah chummeelll , kak mirah tumell , kak teha (MW) , kak aimi (lipas..) , kak pipah lala , kak farah (ike) n others .. (soe lau name2 yang lain tak de ehh )
 





hehe ,, so , happy holidays Schools!!
SELAMAT BERCUTI !!!
  

;;